bostadsratt-sverige.se: Bostadsrätt i Örebro

Bostadsrätt i Örebro

Om Örebro Örebro är en tätort i Närke. Med endast 200 km från Stockholm och 300 km från både Göteborg och Oslo kallas Örebro för Skandinaviens Centrum. Med ca 140 000 invånare är det Sveriges sjunde största stad. Örebro är känt som Sveriges cykelstad. Överallt i och utanför staden finns cykelbanor och det är lätt hyra cykel.

 

Örebros Näringsliv och Utbildning Med närheten till Skandinaviens stora städer, är Örebro en perfekt stad för näringsliv, konferenser och mässor. Infrastrukturen är mycket smidig med ett Resecentrum för alla tåg och bussar, samt Örebro flygplats. Örebros universitet har ett stort utbud av olika program att läsa, vilket lockar tusentals studenter över hela världen. Läkarprogrammet på universitet är ett av Sveriges främsta.

 

Länkar om Örebro:

Karta över Örebro
Facebook-sida för Hyrsbostäder i Örebro

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Västerås Guldheden »

Icon CO2 neutral website English transparent.png